LPG Cellu M6 Integral

Cellulite behandeling
LPG endermologie is een intensieve bindweefselmassage die al 30 jaar wordt ingezet voor het behandelen van cellulite en het afbreken van vet. Sinds 2 jaar is deze methode verfijnd en wordt nu ‘lipomassage’ genoemd. Het verschil met endermologie is dat we nu ook kunnen verstevigen en vormgeven, doordat de rollers van het apparaat op verschillende manieren draaien. Lipomassage is de nieuwste techniek van LPG systems.
• Lipomassage biedt de oplossing voor plaatselijke vetophoping, cellulitis, vochtophoping en huidverslapping door hormoonveranderingen, na zwangerschap of bij veroudering. Met lipomassage bereikt u versoepeling van de huid en nauwkeurige korrektie van de lichaamsvormen.
• Deze behandeling is ook zeer geschikt als voor en nabehandeling van liposuctie en liposculptuur.

Resultaat

Na gemiddeld 6 behandelingen wordt de huid gladder, steviger en verliest u vet op de plaatsen waar u het wilt. Gemiddeld zijn 10 tot 15 behandelingen nodig, afhankelijk van de conditie van uw huid.

Prijzen

Per behandeling € 60,00
10 behandelingen € 550,00
15 behandelingen € 785,00
Pakje € 25,00

IMG_6109

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>