Over Gwen

portret

In 2003 begon Gwen als gediplomeerd schoonheidsspecialiste bij Liesbeth van Dijk in de Body Tuning Clinic in Amsterdam. Daar werkt zij nu met het merk EmerginC en EmerginC Scientific Organics.

 

 

Quote Gwen van Lammeren, 2013:

……….Ik geloof in schoonheid van binnenuit. In een gezonde geest in een gezond lichaam. Als je goed voor jezelf zorgt, straal je dat uit. Naast een goede nachtrust, gezonde voeding, beweging en ontspanning kun je met de juiste verzorging die schoonheid optimaal tot uiting brengen. Verwen jezelf met een op jouw huid afgestemde gezichtsbehandeling of geniet van een ontspannende massage………

Als specialist in huidverbetering, heb ik in 2016 de basis- en vervolgopleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten gevolgd bij U-Consultancy. Door mijn vergrootte kennis van en inzicht in dermatologische aandoeningen en bijbehorende behandelingen kan ik meer relevante voorlichting geven aan mijn cliƫnten. Dit gebeurt aan de hand van een medische huidanalyse.
Huidaandoeningen die ik nu kan herkennen en indien nodig professioneel kan doorverwijzen zijn o.a. eczeem, allergie, psoriasis, pigmentstoornissen, acne, rosacea en huidtumoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>